Over Praktijk voor Lijf en Leven

visual

Ik geloof dat mensen in staat zijn lichamelijke klachten aan te pakken door de herstellende kracht van hun lijf en hoofd aan te boren. Daarbij ga ik er vanuit dat als een mens in balans is, alles optimaal functioneert.
 
Lijf en hoofd weer terug in balans brengen, vraagt om aandachtig speurwerk met een brede blik naar wat er nou eigenlijk écht aan de hand is. En het vraagt om doeltreffende methodieken om oorzaken aan te pakken en blijvend op te ruimen.
 
Daarvoor kies ik de best passende methode, van traditioneel tot onconventioneel. Als het maar écht werkt om te zorgen dat je weer lekker in je vel zit! Want dat is waar ik door gedreven word: mensen blijer en gezonder maken en bijdragen aan betere prestaties in werk, school of sport.”
 
Ik kijk daarbij vanuit verschillende invalshoeken naar jouw probleem. Enerzijds doelgericht en analytisch vanuit mijn basis als fysiotherapeut. Anderzijds ga ik voor nieuwe onconventionele methodes.
 
> Naar werkwijze
 
Ik zorg er altijd voor dat je je op je gemak voelt, zodat we samen op pad kunnen om de oorzaak van je klachten te achterhalen. Tegelijkertijd daag ik je volop uit om problemen echt op te lossen – zélf.

Downloads

Inspiratie